Loading...

tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla Ratia Ranchin uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa tapahtumista, lihaeristä ja lihakuljetuksista. Täytä alle tietosi ja lisäämme sinut listallemme.

Emme käytä tietojasi muuhun kuin uutiskirjeen lähettämiseen.
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tietojesi lähetys ei onnistunut. Yritäthän vielä uudelleen tai laita meille suoraan sähköpostia.
Highland Cattle eli kotoisammin ylämaankarja on Skotlannista kotoisin oleva alkuperäisrotu, jota käytetään lihakarjankasvatuksessa ja emolehmätuotannossa.
Luonnollisesta, puhtaasta ja monipuolisesta ravinnosta johtuen ylämaalaisen liha on tummaa, maukastaja lyhytsyistä ja usein vähärasvaista. Ylämaankarjan lihan maku ja tummanpunainen väri syntyvät laiduntamiseen ja nurmeen perustuvasta ruokinnasta sekä pitkästä kasvatusajasta. Sonnit menevät teuraaksi vasta 2-4 vuoden iässä. Siihen asti eläin on saanut vapaasti liikkua ja laiduntaa, toteuttaa rodunomaista käytöstä ja luontaista aktiivisuutta laumassa, mikä eläimen hyvinvoinnin lisäksi myös muokkaa naudan omaa rasvakudosta pehmeäksi parantaen ylämaankarjan lihan makua ja mureutta. Ylämaankarjan kasvatuksessa panostetaan parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaamiseen luonnollisella elämällä aina laitumelta lautaselle asti. Hyvä elämä maistuu myös lihassa.
Lisätietoa: www.laitumeltalautaselle.fi
olemme luomussa
Laitumelta lautaselle
oiva-raportti